MENU

Vertebres

Figures vertebrades.

L'home, és de la família dels vertebrats. Els mamífers, els ovípars, rèptils i anteriors a aquests, els cartilaginosos com els peixos compartim un cert origen.

Un crani de serp o d'ovella, l'omòplat d'un gos o el fèmur d'una vaca, no deixen de despertar en nosaltres la curiositat. Formes familiars que podem trobar en el nostre organisme ens lliguen antropològicament i morfològicament amb la resta d'éssers vius de la terra.

Com si d'un antropòleg es tractés, presento aquestes obres perquè ens expliquin o més ven dit, perquè desxifrem les històries que s'hi amagaren.
Ens relaten una vida que ha existit, uns ser desconegut que ha transcorregut per aquest món. Però al mateix temps, unes formes que ens resulta familiars de la qual en podem interpretar una vida a treves de fragments que han quedat com un llegat per les generacions venidores.

Són vides, històries que ja fa temps van passar. Els ossos de ferro resten per explicar-nos-les, paisatges, camins, cultures i ciutats, perills, traumes i superacions que ha passat. Cada una d'elles amaga un relat, una història que vas desxifren a mesura que la vas observant.

Són vides, són éssers, una existència que ha passat per aquest món i ens ha deixat un llegat. El llegat de continuar i viure.