MENU
MITOLOGIES SANTS I GEGANTS

Com no caure en la temptació de les representacions de les mitologies greges i romanes, o els Sants Cristians amb els seus atributs i relats, passant per  egipcis, mesopotàmics, caltes o asiàtics. Totes elles em semblen increïbles.

 M’eclipsa, antropològicament parlant, la imaginació de l'home al llarg del temps per donar resposta a les coses a treves del relats plens de metàfores.

El fet de personificat conceptes completament abstractes com poden ser els sentiments, les emocions i els desitjos, l’odi,  l’amor, l’enveja, o per altre costa la llum de l’alba, la brisa marina, el xiulet del vent, el cantar de les balenes o les ombres i la foscor de la nit, la lluna , el cel les estrelles i el mar, les pedres, el camí, el viatge o els quatre elements l'aigua, l’aire,  el foc, la terra

Materialitzar i donar forma a conceptes com la creació dels temps, de l’univers, del mon en històries alliçonadors. Representar-ho amb una obra no deixa de ser un repte creatiu. Un divertit joc per posar en practica les capacitats d’un mateix en aquest camp i endinsar-se en la temàtiques.

 Contes i tradicions també hi tenen cabuda en aquest  grup, algunes de aquestes s’han transmès  a treves de les generacions de boca en boca per donar vida a personatges fantàstics com els gegants que corren per les ciutats, els nans, o les besties alades que escupen foc pels queixals, fades i princeses amb cavallers que les protegeixen.

 Les religions i els seus deus, sants i màrtirs, cadascun d’ells amb els seus estigmes i objectes o elements que els lliga amb els seus relats. Miracles o no tots ells han estat representat per l’home al llarg del temps com una necessitat de veure allò que es vol creure.