MENU
Exposició Gràvida

Aquest projecte es desenvolupa amb la finalitat d’intervenir en l’espai de la Sala 2 del Centre d’Art de Ca l’Arenas de Mataró, en el cicle : Mirar endins.Interiors  (temporada 2008-2009) amb el titol de Punt de partida.

L’obra consta d’una escultura central, tres dibuixos constructius, una estructura interna, una petita maqueta del concepte a desenvolupar i un vídeo del proses de construcció i desenvolupament de l’obra.

Punt de partida. 

Tots partim d'un interior.

Un interior càlid, tranquil, segur, íntim.

L'exterior esdevé novedós i fascinant, tot sembla possible.

M'he convertit en contenidor d'experiències, opinions, dubtes i desitjos que em modelen en constant interacció amb la realitat.

De vegades enyoro aquell interior, aquell el punt de partida.

 

 

Gràvida

50x50x120 cm

Es tracta d’un tors escultòric que presenta el cos d’una dona embarassada en avançat estat de gestació. La peça es recolza sobre el pedestal que la suporta per la part superior del maluc esquerre. El maluc dret s’obre lleugerament cap a fora, fet que proporciona moviment a l’escultura trencant així amb la rigidesa del cos estàtic. L’obra està realitzada amb un seguit de planxes de ferro de diverses formes i dimensions treballades amb una gran plasticitat del material aconseguida gràcies a l’acurada tècnica de la forja. L’escultura és exempta i per tant està pensada per poder circular al seu voltant i ser vista des de diferents punts de vista.